AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Yılında Hedeflerimiz Daha Büyük Olacak

2023 Yılında Hedeflerimiz Daha Büyük Olacak

Şehit Sercan Koç Çok programlı Anadolu Lisesi konferans Salonu'nda gerçekleşen toplantıda hep birlikte büyük bir aile olarak Gümüşhacıköy'de eğitimi daha iyi yerlere getirme hedefi üzerinde duran kaymakamımız Sn. Ali Cemal Altınöz okulların fiziki yapısı ve ihtiyaçları başta olmak üzere özellikle mesleki eğitim eğitimin niteliğini arttıracak projelerin geliştirilmesi öğretmen ve öğrenci ile velilerin iletişim gibi birçok başlıkta yeni öğretim yılının planlanmasını Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ercan Gültekin, şube müdürlerimiz Sn. Engin Aktaş, Nurgül Tabik ve okul müdürleri ile birlikte gerçekleştirdi.

Okul müdürlerimizin eğitim lideri olduğunu belirten Kaymakamımız Sn. Altınöz tüm öğrencilerimizin bizlere emanettir olduğunu belirtti. İlçe geneli akademik başarılarımızın yanında AB, TÜBİTAK ve e Twinning projeleri ile önde olan ilçe eğitimimizin mimarı olan öğrenci, öğretmen ve idarecilerimizi kutladığını ve yeni öğretim yılında ise hedeflerimizin daha da büyük olacağını söyledi.

Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ercan Gültekin geçtiğimiz Eğitim Öğretim yılının genel değerlendirmesini yaparak, başarıların takdir edilmesinin eğitimcilerimizin motivasyonu nu olumlu etkilediğini ifade ederek desteklerinden dolayı Kaymakamımıza şükranlarını sundu.

Kaymakamımız yeni Eğitim-Öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek idarecilere başarı dileklerini iletti. Toplantı iyi dilek ve temennilerle sona erdi.

Doğalgaz dönüşümünde son aşamaya gelinen Şehit Sercan Koç Çok programlı Anadolu lisesinde incelemelerini de gerçekleştiren kaymakamımız devletimizin eğitime ve öğrencilerimize verdiği değeri vurguladı.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

07-09-202207-09-202207-09-2022

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.