AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN İŞ VE İŞLEMLER TOPLANTISI YAPILDI

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILINA İLİŞKİN İŞ VE İŞLEMLER TOPLANTISI YAPILDI

 

 Millî Eğitim Bakanlığımız tarafından yayımlanan 2023/28 numaralı genelge kapsamında düzenlenen toplantı, ilçemizdeki eğitim kurumları yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantının başkanlığını İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN yaptı. Toplantıda ele alınan konu, 2023-2024 eğitim ve öğretim yılına ilişkin iş ve işlemlerdi. Millî Eğitim Bakanlığı'nın çeşitli yönetmelikleri ve genelgeleri doğrultusunda belirlenen bu işlemler, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN, Şube Müdürümüz Yıldırım BEŞKARDEŞ, okul müdürlerimiz ve diğer ilgili kurum yöneticilerimizin katılımıyla detaylı bir şekilde değerlendirildi.

Toplantıda konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN, "Öğrencilerimizin eğitime erişimlerinin ve katılımlarının sağlanması, okul ortamlarının ve öğrenme süreçlerinin iyileştirilmesi, akademik ve meslekî yönden ilgi ve istidatlarına göre öğrenim görmelerinin temin edilmesi; beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımından dengeli bir şekilde millî, mânevî, ahlâkî, insânî ve kültürel değerleri benimsemiş bireyler olarak yetiştirilmesi, Bakanlığımızın öncelikli hedefleri arasında yer almaktadır. Bu hedeflere ulaşmak için iş birliği içinde olmamız ve belirlenen plan ve programları zamanında uygulamamız gerekiyor" dedi.

Toplantıda ele alınan diğer konular arasında öğrencilerin bilim, kültür, sanat ve spora yönelik ilgi ve yeteneklerinin keşfedilmesi, özel eğitim ihtiyacı olan öğrencilerin desteklenmesi gibi başlıklar bulunuyor. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ercan GÜLTEKİN, toplantının sonunda katılımcılara teşekkür etti. Toplantı sonrasında eğitim kurumu yöneticileri, belirlenen hususlar doğrultusunda planlamalarını yapmak üzere ayrıldılar.

10-01-202410-01-202410-01-2024

 

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.