AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI İLÇE OKUL MÜDÜRLERİ KURUL TOPLANTISI YAPILDI

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE BAŞI İLÇE OKUL MÜDÜRLERİ KURUL TOPLANTISI YAPILDI

 

1 Eylül 2023 Cuma günü saat 14.00'te Gümüşhacıköy Öğretmenevinde, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı hazırlık toplantısı İlçe Millî Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN başkanlığında, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Nurgül TABİK, İlçe Millî Eğitim Şube Müdürü Kadir TABİK ve ilçe genelindeki tüm okul müdürlerinin katılımlarıyla gerçekleştirildi. 

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN, toplantının açılışında yeni eğitim öğretim yılının tüm eğitim camiasına hayırlı olması dileğinde bulundu ve katılımcılara teşekkür etti. Toplantı kapsamında, önceki yılın değerlendirmesi yapıldı, öğrenci başarıları, eksiklikler ve başarı faktörleri masaya yatırıldı. Ayrıca, yeni yıla başlarken dikkat edilmesi gereken konular ve hedefler tartışıldı, eğitim kalitesinin artırılması adına atılacak adımlar konuşuldu. Toplantının ana gündem maddelerinden biri, eğitimde fırsat eşitliğini sağlama amacı oldu. Öğrencilere daha iyi imkânlar sunma ve eğitimde adaleti sağlama hedeflendi. Ayrıca, öğretmenlerin profesyonel gelişimi, öğretim materyallerinin iyileştirilmesi ve teknolojinin etkili kullanımı da toplantıda ele alınan konular arasında yer aldı. Toplantıda aynı zamanda, öğrenci disiplini, okul güvenliği, hijyen kurallarına uyum gibi konular da vurgulandı ve okul yöneticilerinin bu konulardaki sorumlulukları üzerinde duruldu. İlgili tüm katılımcılar, toplantının verimli ve etkili geçmesi adına görüş ve önerilerini paylaştılar.

Toplantı sonunda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN, tüm okul müdürlerine başarılar dileyerek, öğrencilere en iyi eğitimi sunmak adına birlikte çalışma sözü taahhüdünü yeniden vurguladı.

 

01-09-202301-09-2023

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.