AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı, Kaymakamımız Mehmet Deniz Arabacı Başkanlığında Gerçekleştirildi.

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Güvenliği Toplantısı, Kaymakamımız Mehmet Deniz Arabacı Başkanlığında Gerçekleştirildi.

İlçe Halk Kütüphanesi Misak_ı Milli Toplantı Salonunda yapılan toplantıya Kaymakamımız Mehmet Deniz Arabacı, Belediye Başkanı Zehra Özyol, İlçe Jandarma Komutanı Asb. Kıd. Baş Çvş. Aziz Bektaş Kaymak, Emniyet Müdürü Sezgin Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, okul yöneticileri muhtarlarımız ve okul aile birliği üyelerimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunduğu toplantıda, Kaymakam Arabacı, öğrencilerin sağlıklı bir şekilde okullarına ulaşması ve okullarında güvenli bir şekilde eğitimlerini sürdürmeleri için gereken tedbirler alındığını vurguladı.

Çocukların güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak üzere okul servis araçları ile sürücülerin denetimlerinin, tüm eğitim ve öğretim yılı boyunca aralıksız sürdürüleceğini, 2019-2020 Eğitim-Öğretim yılının huzur ve güven içinde geçmesini temenni ettiğini belirtti.

Toplantıda her derecedeki okullarımızda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, Okul çevresi ve önünde kamera sistemlerin kurulması, uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadele konusunda eylem planı kapsamında çalışmalar yapılması ile güvenlik sorunlarının giderilmesi konuları İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin' in yaptığı sunum ile ele alındı. Ayrıca katılımcılardan gelen sorular da yanıtlandı.

Ev sahipliğinden dolayı İlçe Halk Kütüphanesi Müdürlüğüne teşekkür ederiz.

06-09-201906-09-201906-09-201906-09-201906-09-2019

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.