AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018 Yılı Mesleki Eğitim Hareketlilik (KA102) Proje Ekibi Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin’i Ziyarette Bulundu.

2018 Yılı Mesleki Eğitim Hareketlilik (KA102) Proje Ekibi Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin’i Ziyarette Bulundu.

Gümüşhacıköy Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Yavuz, öğretmen Ali Haydar Kılıç ve proje öğrencileri Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin’ i hareketlilik sonrası ziyarette bulundu.

2018 Yılı Mesleki Eğitim Hareketlilik (KA102) “Evde hasta bakımında yeni beceri kazanma projesi” yaygınlaştırma çalışmalarını konulu hareketlilik faaliyetlerini Letonya- Çek Cumhuriyeti- İtalya-Almanya’ da tamamlayarak projelerini sonuçlandırmıştır.

Proje koordinatörü, okul müdürü Adnan Yavuz Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin’e sonuçlanan proje hakkında bilgi verirken;

“Ülkemizde sadece bazı belediyelerin verdiği ve Devlet Hastanelerinin kronik yaşlılara yönelik olarak verdiği bu hizmet yavaş yavaş bir sektör haline gelmeye başlamıştır. Özellikle büyük şehirlerde yalnız yaşayan yaşlıların sayısındaki artış Sağlık Bakanlığını da bu konuda adım atmaya yöneltmeye başlamıştır.

Bu konunun seçilmesindeki en önemli sebep; Eğitim verdiğimiz öğrencilerimizin temel beceri eksikliği yaşaması hem de sektörde gitgide artan bir nitelikli eleman ihtiyacı olmasıdır. Çıkış noktamız bu temel ihtiyaçtır.” Dedi.

Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin başarı ile sonuçlanan projeleri için Proje koordinatörü, okul müdürü Adnan Yavuz, öğretmen Ali Haydar Kılıç ve öğrencileri tebrik ederek bundan sonraki çalışmalarında başarılar diledi.

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.