AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı İlçe Sınıf Alan Zümre Başkanları Toplantıları Yapıldı.

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Başı İlçe Sınıf Alan Zümre Başkanları Toplantıları Yapıldı.

İlçe Sınıf Alan Zümre Başkanları Toplantıları Merkez Anaokulu, Kemalpaşa İlkokulu ile Mehmetpaşa ve İmam Hatip Ortaokullarında gerçekleştirildi.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Turgut Müdürlüğümüz Özel Büro Görevlisi Gürkan Gündüz ile birlikte Merkez Anaokulu´nda gerçekleştirilen İlçe Okul Öncesi Sınıf Alan Zümre Başkanları toplantısını ziyaret etti. Ziyarette yapılan çalışmaları incelendi. Öğretmenlerle toplantı hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

İlçemizde sene başı ilçe sınıf alan zümre başkanları toplantıları için; Okul Öncesi Eğitim Kurumları Sınıf Alan Zümre Başkanları Merkez Anaokulu´nda, İlkokullar Sınıf Alan Zümre Başkanları Kemalpaşa İlkokulu´nda, Ortaokullar Sınıf Alan Zümre Başkanları Mehmetpaşa Ortaokulu´nda ve Lise Sınıf Alan Zümre Başkanları ise İmam Hatip Ortaokulu´nda bir araya gelerek zümre toplantılarını gerçekleştirdiler.

Toplantılarda, eğitim öğretimi planlamaya, koordine etmeye, eğitim öğretimle ilgili iletişim,uyum ve işbirliği sağlamaya, bu konularda görüş ve öneriler geliştirmeye yönelik kararlar alındı.

11-09-201811-09-201811-09-201811-09-2018

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.