AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Taşımalı Eğitim İş ve İşlemleri Toplantısı Yapıldı

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Taşımalı Eğitim İş ve İşlemleri Toplantısı Yapıldı

Taşımalı Eğitim Değerlendirme Toplantısı 26 Eylül 2017 Salı günü saat 10.00 da Kütüphane Toplantı Salonunda yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Adem Balkanlıoğlu, Garnizon Komutan Vekili Hakan Dikmen, Emniyet Müdürü Ender Turan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Vekili Abdülkadir Saatçi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanı Mustafa Barbak, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Turgut, Jandarma Komutanlığı ve Emniyet Müdürlüğü´ndeki trafik sorumluları Hakan Tekatlı ve Tarık Şeker, taşıma merkezi okul müdürleri ve taşımalı eğitim servis şoförleri katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda ilk olarak İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Turgut tarafından, Taşımalı Eğitimin planlama ve ihale süreci, paydaşların görev ve sorumlulukları, okul müdürlerinin ve servis şoförlerinin görevleri, idari yaptırımlar ve kesintileri içeren bilgilendirme sunumu yapıldı.

Daha sonra Jandarma Komutanlığı adına Jn. Bşçvş. Hakan Tekatlı ve Polis Memuru Tarık Şeker Taşımalı Eğitimle ilgili görüş ve önerilerini katılımcılarla paylaştılar.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin ise iyi dilek ve temennilerle başladığı konuşmasında öğrenci taşımanın önemine dikkat çekti. "Sizler geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı taşıyorsunuz. Bir eşya yada malzeme taşımıyorsunuz, insan taşıyorsunuz"dedi ve herkesin üzerine düşen işi en iyi şekilde yapması halinde tüm paydaşların rahat ve huzurlu olacağının altını çizdi.

 Kaymakam Adem Balkanlıoğlu ise toplantının çok verimli bir ortamda yapıldığına değindi ve çok yararlı bir toplantı olduğuna inancını belirtti. "Taşımalı Eğitimle ilgili yapılması gereken tüm işlemler burada dile getirildi. Taşımalı Eğitimin tüm paydaşlarının hazır bulunduğu bu ortamda gözden geçirildi. Burada anlatılanlar, yönetmelik yönerge ve genelgelerde var olan hususlarda değinilen konu başlıkları olduğu gibi aynı zamanda Vali Bey´in de talimatlarıdır"dedi. Kaymakam Balkanlıoğlu konuşmasını iyi dilek ve temennilerle bitirdi.

2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Taşımalı Eğitim İş ve İşlemleri Toplantısı Sunumu İçin Tıklayınız.

26-09-201726-09-201726-09-201726-09-201726-09-201726-09-2017

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.