AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Kanaat Dönemi Sosyal-Sportif-Kültürel Başarılar Ödül Töreni

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Kanaat Dönemi Sosyal-Sportif-Kültürel Başarılar Ödül Töreni

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı 2. Kanaat Dönemi Sosyal-Sportif-Kültürel Başarılar Ödül Törenine İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Necmi KILIÇ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN, Şube Müdürü Mustafa TURGUT, Hasan Coci Anadolu Lisesi Müdürü Bünyamin DOLUEL, Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Cüneyt Gümüş, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Adnan Yavuz, Anadolu İmam hatip Lisesi Müdürü Murat Önder, , Beden Eğitimi öğretmenleri Cem GEDİK, Onur Özkoparan, Bilgi ve İletişim Öğretmeni Cemal Güngör Gökalp ile İl-Bölge-Türkiye çapında derece yapmış olan sporcu öğrencilerimiz katıldı.


Ödül töreni bölümünde İl-Bölge-Türkiye çapında derece yapmış sporcu öğrenciler başarı belgeleri ile ödüllendirildiler.


İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Necmi KILIÇ öğrencileri başarılarından dolayı tebrik etti, bu başarıların İlçemizi gururlandırdığını ve devam etmesini diledi.


İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN konu ile ilgili yaptığı açıklamada;
Ardunio-Robotik kodlama geleceğin önemli mesleklerinden olma yönünde hızla ilerlemektedir. İlçe olarak kodlama alanında faaliyetler göstermekteyiz. İl ve Türkiye’de adımızı duyurmaya başladık. Öğretmen ve konu ile ilgilenen öğrencilerimizi destekliyoruz.


Milli Eğitim Bakanlığı’nın Sosyal Etkinlikler Yönetmeliği esaslarına göre öğrencilere yaptırılan etkinlikler eksiksiz uygulandığında, akademik başarının yanı sıra sportif başarılar ve il derecelerinin de gelmesi kaçınılmazdır. 


Bu vesileyle ben Türkiye ve İl çapında derece yapan öğrencilerimizi, öğretmenlerimizi, ve okul idarecilerimizi tebrik ediyor, başarıların devamını diliyorum.” Dedi. 

14-05-201814-05-201814-05-201814-05-2018

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.