AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Sonu Müdürler Toplantısı

2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Sene Sonu Müdürler Toplantısı

Sene sonu Müdürler Toplantısı Hasan Coci Anadolu Lisesinde İlk, orta, ortaöğretim ve yaygın eğitim okul ve kurum müdürlerinin ve Şube Müdürü Mustafa TURGUT´ un katılımıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN başkanlığında yapıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN toplantının açılış konuşmasının yaptıktan sonra 2016-2017 eğitim-öğretim yılının genel bir değerlendirmesini yaptı. Yıl içinde devam eden eğitim öğretim durumları ile ilgili bilgi vererek, karşılaşılan sorunlar, hassasiyet gösterilmesi gereken durumlar ve ihtiyaçlara değindi.  Gerçekleştirilen projeler ve sosyal ve kültürel etkinlikler üzerinde duran İlçe Milli Eğitim Müdürü GÜLTEKİN; yıl içinde proje ve yarışmalarda başarı elde eden okullarımızı da tebrik ederek çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Yeni eğitim öğretim yılı hazırlıklarının son dönemlere bırakılmaması gerektiğinin özellikle altını çizen İlçe Milli Eğitim Müdürü GÜLTEKİN; okulların ihtiyacı olan bakım, boya, temizlik ve bahçe düzenlemesi gibi ihtiyaçların karşılanması ile ilgili gereken önlemlerin alınmasını istedi. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından okul müdürlerinin dilek ve görüşlerini dile getirmeleriyle toplantı sona erdi.

 

23-06-201723-06-201723-06-2017

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.