AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2015 Kasım Ayı TEOG Sınavları Sonuçlandı

2015 Kasım Ayı TEOG Sınavları Sonuçlandı

İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş, Maarif Müfettişleri Başkanı Naci ÜRGÜP ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN sınav yapılan okulları ziyaret ettiler. Öğretmen ve öğrenciler ile sohbet eden Müdürlerimiz Gümüşhacıköy İlçesinin önceki dönemlerde başarısının yüksek olduğunu ve bu nedenle istikrarı korumasını gerektiğini söylediler. TEOG sınavının okulda yapılan sınavların devamı olduğunu belirten İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Hüseyin Güneş öğrencilerimizin heyecanını öğretmenlerin olumlu davranışları ile yenmelerine yardımcı olacakları hususunda inancının tam olduğunu söyledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan GÜLTEKİN öğrenciler ile teneffüste sohbet ederek heyecanlarını yenmelerine destek oldu.

Temel eğitimden Ortaöğretime Geçiş sistemi kapsamında 8. sınıf öğrencilerinin gireceği merkezi ortak sınavlara Gümüşhacıköy İlçesinde 5 okul 21 salonda toplam 271 öğrenci girdi. Herhangi bir problem olmayan sınavda okullarda görev yapan rehber öğretmenler teneffüs aralarında öğrencilere moral verdiler. 2. Günde ise ilk günkü gibi 5 okul 21 salonda toplam 271 öğrenci sınav olarak eksiksiz bir şekilde TEOG sınavları tamamlandı.

Merkezi Ortak Sınavın başarı ile gerçekleşmesinde büyük katkıları bulunan okul idarecilerimize, öğretmenlerimize, personelimize, öğrenci ve velilerimize,  ayrıca emniyetinden sorumlu Emniyet Müdürlüğümüze ve İlçe Jandarma Komutanlığına teşekkür  ediyorum.

Ercan GÜLTEKİN

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü

26-11-201526-11-201526-11-201526-11-2015

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.