AMASYA GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 YARIYIL MESAJI

2014-2015 YARIYIL MESAJI

 Geleceğimizin ümit ışığı Sevgili Öğrenciler; 

        Birinci kanaat dönemi bu gün sona eriyor. Büyük bir heyecanla karnelerinizi alacaksınız. Bazılarınızın karnesinde başarılı iyi notlar, bazılarınızın karnesinde ise düşük notlar olabilir. Bizler, yeterince çalıştığı takdirde bütün öğrencilerimizin başarılı olacağı kanaatindeyiz. Bu açıdan yarıyıl tatili öğrencilerimizin bir taraftan dinlenirken bir taraftan da hangi konularda hata yaptığının muhasebesini yapma zamanı olacaktır.. Özellikle de tatili kitap okuyarak geçirmenizi tavsiye ediyorum.

Fedakar Veliler;


       Anne babalar olarak hepimiz çocuklarımızdan olumlu davranışlarda bulunmalarını ve başarılı olmalarını bekleriz. Şayet çocuklarımız başarısız bir karne getirmişse, çocuğumuza karşı olumsuz bir tepkide bulunmak yerine bu durumun nedenleri üzerinde durmalıyız. Çözüm yollarını öğretmenleriyle konuşup 2.dönemde bu konuda çocuğumuza daha fazla yardımcı olabiliriz. Öğrencilere aşırı baskı kurmamalı, onları arkadaşları ile kıyaslamamalıyız. Her öğrenciden aynı derecede başarı beklemek de doğru bir davranış değildir. Tüm öğrencilerimizin yarıyıl tatilinde dinlenmek haklarıdır. Ailece bu konuda bir program yapılabilir.

Değerli Öğretmen Arkadaşlarım;

       Birinci dönem özverili çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyor ve teşekkür ediyorum. İkinci yarıyılda sizlerin İlçemizin eğitim-öğretim başarısının daha da artırılması için güzel çalışmalar yapacağınızı biliyorum. Her zaman olduğu gibi öğrencilerimizin moral motivasyonunu artırarak, gerekli yönlendirmeleri yaparak, belirledikleri hedeflere ulaşmada onlara gerekli rehberliği yapacağınızdan hiç kuşkum yok.

       Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin her yönü ile yetişmelerinde emeği geçen idareci, öğretmen ve personelimizi kutluyor, iyi tatiller diliyor, çalışmalarında başarılar diliyorum. Bütün öğrenci ve öğretmenlerimizin 2014-2015 eğitim öğretim yılının 2.yarıyılında İlçemizde sevgi ve huzur ortamı içerisinde, sağlık ve mutlulukla başarılı bir yarıyıl geçirmelerini diliyorum".

 

                                                                                                               23.01.2015

                                                                                                        Ercan GÜLTEKİN

                                                                                                    İlçe Milli Eğitim Müdürü

Cumara Mahallesi, Zübeyde Hanım Blv. Hükümet Konağı, Posta Kodu 05700 Gümüşhacıköy/Amasya - 358 7171015

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.